Hyppää pääsisältöön

BIC IN NORDIC

BIC erbjuder ett stort sortiment av BIC skriv-material, färgläggnings- och tusch-pennor, Tipp-Ex korrigeringsprodukter och inte att förglömma BIC's tändare och rakhyvlar, där det finns designade för både män och kvinnor. BIC strävar efter att göra dessa produkter tillgängliga i samtliga Nordiska länderna, tack vare dotterföretag  och huvudkontor i Sverige och representanter i Danmark, Finland, Norge och Island, vilka arbetar via distributörer. 

 

 

Map of BIC's presence in Nordics

 

old advertising in black and white with a shaver

A BALL PEN HERITAGE

BIC startade i Sverige 1957 och 1959, ökade BIC sitt varumärke i Norden, genom att förvärva det Svenska varumärket Ballograf (såldes 2004) och lanserade där kulspetspennorna BIC Cristal M10. BIC tändare och BIC rakhyvlar introducerades på 70-talet, stödd av minnesvärd marknadsföring. 

HIGH QUALITY AT AN AFFORDABLE PRICE

BIC's produkter, kännetecknas av "mycket för pengarna". Tack vare detta, är BIC Cristal en bästsäljare i Finland och Norge och BIC M10 i Danmark och Sverige. Samtidigt är BIC Megalighter ett sätt att lysa upp den mörkaste natt och tack vare en framgångsrik reklamkampanj, föredras ofta BIC' rakhyvlar av de Nordiska användarna.

ad with bic lighters
outside of an office

BIC SWEDEN

Head office

BIC Nordic AB, Box 12103 

F.O. Petersons Gata 32-B 

Västra Frölunda, 402 41 Göteborg, Sweden
Tel +46 31 69 60 00 / Email : bic.contact@bicworld.com 

BIC NORWAY

BIC's varumärke, samt ett fullsortiment, finns i Norge.

ad with a woman's leg and a pack of bic shavers
ad with a woman by the sea

BIC DENMARK

Vi har etablerat ett solitt och långvarigt kompanjonskap med "Retail Partner A/S" och som representerar BIC's varumärke och erbjuder ett fullsortiment av produkter i Danmark. 

BIC FINLAND

Vi har etablerat ett solitt och långvarigt kompanjonskap med "Make-Trade OY" och som representerar BIC's varumärke och erbjuder ett fullsortiment av produkter i Finland. 

ad with a children holding colouring felt pens
a car with a lighter drawn on it in front of a building

BIC ICELAND

Vi har etablerat ett solitt och långvarigt kompanjonskap med "Ó Johnson & Kaaber ehf" och som representerar BIC's varumärke och erbjuder ett fullsortiment av produkter i Island.